PENGUMUMAN

Kursus Nasi Ayam Hainan

Khas Untuk Peniaga



INFO TERKINI


Tarikh : 20/4/2019, Sabtu
Masa : 10 pg - 2 ptg
Lokasi : Jerteh, Terengganu
Harga kursus : RM150
Terhad kepada 10 orang shj


6/4/2019 : Tempat kosong tinggal 5 sahaja lagi,
siapa cepat dia dapat

Teruskan pembacaan berkenaan nasi ayam
hainan di bawah.. TQ

APAKAH CIRI-CIRI NASI AYAM YANG SEDAP BAGI ANDA?


Adakah nasi yang beraroma wangi serta lembut?


Atau ayam yang juicy, sedap, lembut & terasa rempahnya sampai ke tulang?


Mungkin anda suka sup yang mempunyai rasa yang unik?


Ataupun sos cili & kicap yang melengkapkan rasa nasi ayam itu sendiri



====================

MAHUKAH ANDA SEKIRANYA SAYA KONGSI RAHSIA NASI AYAM YANG MEMPUNYAI KESEMUA CIRI-CIRI DI ATAS ?



Nasi yang membangkitkan selera dengan aroma dan kelembutannya

Ayam yang lembut & juicy hingga boleh nampak air ayam mengalir keluar ketika dipotong

Rasa sup nasi ayam yang unik, sedap tapi lain dari yang lain

Rasa sos cili & kicap blackpepper yang dibuat sendiri, menjadi pelengkap rasa nasi ayam 


====================


SEKIRANYA JAWAPAN ADA YA, MAKA ANDA WAJIB BACA SAMPAI HABIS !



====================



Assalamu'alaikum w.b.t & Salam Sejahtera,


Terima kasih kerana sudi meluangkan masa membaca maklumat dalam website saya ini. Terlebih dahulu, izinkan saya menceritakan serba sedikit tentang latar belakang & pengalaman saya. Saya bukanlah chef atau pakar masakan, saya cuma insan biasa, yang mempunyai pengalaman berniaga nasi ayam, dan saya kongsi semua pengalaman & resepi saya bersama anda semua.



Saya telah menjalankan perniagaan menjual nasi ayam sejak tahun 2013 lagi. Saya pernah menjual di gerai tepi jalan, ekspo, pasar malam, pasar ramadhan, sewa tapak di restoran malah saya pernah membuka restoran nasi ayam. Sekarang saya cuma menumpukan 100% kepada perkhidmatan penghantaran nasi ayam dari rumah.







Sejak dari mula meniaga, saya telah mencuba pelbagai jenis resepi. Ada yang saya cedok dari Google dan Youtube, ada yang saya belajar dari saudara mara dan ada juga yang saya belajar dari kelas masakan. Tetapi semuanya hampeh. Jualan saya selalunya cukup-cukup makan sahaja. Feedback dari customer, rasa nasi ayam saya biasa-biasa jer, macam ramai-ramai. Setelah saya buat kajian, antara masalah-masalah yang memeningkan kepala saya adalah :


•  Rasa nasi ayam saya sering berubah - ubah. Kejap lembut, kejap keras. Tak konsisten


•  Buat nasi ayam ini remeh & rugi masa. Nak masak nasi kena tunggu rebus ayam dulu. Semua benda nak pakai air  rebusan ayam.



•  Ayam kering & isi tawar. Bahan perapan tak masuk ke dalam, rasa kat bahagian kulit je.



•  Sup, sos cili, kicap semua sama macam kedai lain. Tiada keunikan.



•  Paling sakit hati bila pekerja curi resepi & buka kedai sendiri. Penat kita ajar dia masak.



Tapi semua itu dulu. Sekarang saya dah jumpa resepi yang saya rasa luarbiasa sedapnya. Semuanya bermula selepas saya makan nasi ayam di satu restoran mualaf. Nasi ayam beliau lembut dan ayamnya bukan digoreng tapi dipanggang atau direbus. Ketika itu barulah saya tahu tentang Nasi Ayam Hainan. Saya mula buat kajian, belajar sana sini, dan setelah berpuluh kali trial and error, akhirnya saya dah dapat resepi nasi ayam terbaik, di mana saya gabungkan hasil pembelajaran saya serta kajian yang saya lakukan. 


Anda dikira bertuah kerana dapat resepi ini secara shortcut tanpa perlu melalui semua masalah yang saya hadapi.





====================


MEMPERKENALKAN EBOOK RESEPI RESEPI RAHSIA NASI AYAM HAINAN





Resepi yang terkandung dalam ebook ini merupakan sebenar-benarnya resepi yang sedang saya gunakan sekarang untuk perniagaan saya. Saya telah menggunakan resepi ini sejak akhir 2016 sehingga sekarang. 

Saya jamin, anda tidak akan jumpa resepi ini di Google ataupun Youtube. 

Dalam ebook ini bukan saja saya berkongsi resepi, malah saya ada sertakan tips-tips tentang bagaimana memasak nasi dengan betul, bagaimana memanggang ayam supaya ayam kekal juicy tidak kering dan macam-macam lagi. Saya jamin, selepas anda baca ebook ini, anda mampu menjalankan perniagaan nasi ayam, bukan nasi ayam biasa tapi nasi ayam hainan yang sedap !


Secara ringkas, apa yang anda akan belajar dalam ebook ini adalah :

•  Cara memilih ayam, pengenalan nasi ayam hainan serta kelengkapan perniagaan

•  Cara memasak nasi menggunakan pes yang akan saya kongsikan cara pembuatannya

•  Cara memerap ayam teknik brine supaya rasa ayam tidak tawar dan berjus

•  Cara membuat ayam hainan original (rebus) & ayam panggang hainan

•  Cara penyediaan nasi ayam yang mudah & cepat

•  Tidak perlu risau pekerja curi resepi kerana anda gunakan pes dalam masakan anda

•  Cara mengira kos nasi ayam dah cara menetapkan harga nasi ayam

   
====================


APAKAH SEBENARNYA KANDUNGAN EBOOK INI







====================

TESTIMONI PEMBELI EBOOK






====================

MACAM MANA ? ANDA  BERMINAT NAK DAPATKAN EBOOK INI ?




TUNGGU SEKEJAP !!


Sekiranya Anda Mendapatkan Ebook Ini Sekarang Anda Akan Dapat Bonus - Bonus Seperti Di Bawah


BONUS 1
Teknik rahsia menghasilkan jus buah-buahan segar yang sedap dengan menggunakan modal yang rendah. Kawan saya pernah menjual air buah di Bazaar Ramadhan menggunakan teknik in & berjaya mejana jualan sehingga rm7k.


BONUS 2
Resepi 3 Jenis Spaghetti Khas Untuk Bisnes (Modal kecil, untung besar sehingga 70%)

Spaghetti Aglio Olio
Spagetthi Carbonara
Spaghetti Bolognese

Resepi ini sangat sesuai untuk dijadikan bisnes sampingan seperti delivery dari rumah


BONUS 3
Ebook idea pemasaran untuk perniagaan berasaskan makanan


BONUS 4
Support 100% dalam whatsapp personal saya sendiri. Anda boleh tanya apa saja masalah anda tentang perniagaan nasi ayam. InsyaAllah, sekiranya ada permintaan, saya akan wujudkan satu group whatsapp khas.


BONUS 5
Sebarang penambahbaikan, pembetulan, perubahan pada ebook ini akan diberikan secara percuma selepas pembelian



====================


BERAPAKAH PELABURAN UNTUK SAYA MILIKI EBOOK YANG HEBAT INI ?


Terus terang saya katakan, segala perlaburan yang saya lakukan untuk belajar, membuat kajian, melakukan try and error sehingga terhasilnya ebook ini telah memakan ribuan ringgit dan masa yang panjang. Anda memang bertuah kerana diberi pilihan untuk mendapatkan shortcut seperti ini.


Sebenarnya, semua resepi di dunia ini mustahil bersesuaian 100% dengan perniagaan anda kerana perniagaan anda sendiri adalah unik mengikut persekitaran anda sendiri. Mungkin resepi ini tidak akan anda gunakan semuanya tetapi sekurang-kurangnya ia akan membantu anda membuat langkah pertama untuk mencipta resepi anda sendiri.


Jadi untuk ebook ini, saya telah meletakkan harga hanya RM150 sahaja. Ianya masih murah, berbaloi dan amat bersesuaian dengan ilmu & resepi yang saya kongsikan dalam ebook ini.



====================


TAPI SEKIRANYA ANDA BELI SEKARANG, SAYA AKAN BERIKAN HARGA YANG ISTIMEWA !!


RM 150

RM 120

RM 100

RM 80


Ya betul !! Anda tak salah baca. Hanya RM 60 sahaja !!


Tunggu apa lagi. Buat tempahan sekarang. FAST ACTION FAST RESULT !!

p/s : Harga boleh berubah bila-bila masa, seperti yang saya nyatakan diatas, kalau boleh saya nak jual pada harga RM150.. SERIUS !!


====================

MASIH LAGI RAGU-RAGU DAN TAK YAKIN NAK BUAT TEMPAHAN ?


Anda boleh download dulu preview 10 mukasurat ebook ini DI SINI  

====================

SAYA AMAT BERMINAT NAK DAPATKAN EBOOK INI. MACAM MANA CARANYA ?




Mudah saja! 
Anda cuma perlu Whatsapp “EbookNasiAyam” 
ke 016-4446110

ATAU 



klik link dibawah untuk whatsapp dengan mudah







P/s : Sekiranya anda ada apa-apa pertanya, anda juga boleh whatsapp no di atas



====================



Sekian saja dari saya.

Saya harap semoga tuhan memberkati dan memudahkan segala pekerjaan kita pada hari ini.

Assalamu’alaikum w.b.t